Grote evenementafbeelding: Afgelast: Jesus Piece + Mourning + Deathtrap

Afgelast: Jesus Piece + Mourning + Deathtrap

Dit evenement is helaas afgelast, er komt geen vervangende datum. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
do 20 jan 2022
Stage 2
€ 15,00
Deuren: 19:00
Start: 19:00
Vorig evenement

Helaas kan dit evenement vanwege de huidige coronamaatregelen niet doorgaan en is daarom definitief afgelast. Er komt helaas geen vervangende datum. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht waarin precies staat uitgelegd wat te doen om het aankoopbedrag terug te krijgen. We vinden het vanzelfsprekend ontzettend jammer, maar hopen jullie wel snel weer te mogen ontvangen in Patronaat!

Met Jesus Piece komt de beste band uit de gerenommeerde scene van Philadelphia naar Haarlem. De groep is een geweld(ad)ige live ervaring, met een moddervette groove en sociaal geëngageerde lyrics.

Het gezelschap zorgde voor een kleine sensatie in de hardcore underground met een selftitled EP in 2015 om vervolgens alle hoge verwachtingen in te lossen met debuutplaat ‘Only Self’, uitgegeven via Southern Lord Recordings. Dankzij de pandemie kwam deze constant tourende machine tot stilstand. Een periode van rust die is aangegrepen om een vervolg op het debuut te schrijven. De verwachtingen zijn weer torenhoog, maar wie de band eerder heeft meegemaakt weet dat ze deze weer moeiteloos in gaan lossen!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Mourning

Support

Mourning

Het Britse Mourning is een van de meest geduchte metallic hardcore bands uit de UK. Lompe riffs waarbij het tanden rapen is met gebroken armen!
Afbeelding voor support act: Deathtrap

Support

Deathtrap

Deathtrap is een van de leidende exponente in de Lowlands Hardcore scene. Sinds een aantal jaar staat de band garant voor groovy hardcore.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Jesus Piece bracht pas één studio album uit: Only Self, uit 2018.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →