Jembaa Groove

Jazz en afro-soul uit spetterend underground Berlijn!
za 18 nov 2023
Stage 3
€ 17,00
Deuren: 19:30
Start: 19:30
Vorig evenement
Portret van Jembaa Groove

Jembaa Groove brengt een rijkdom aan sounds van beide kanten van de Atlantische Oceaan naar Patronaat in een stomende jazz en afro-soul mix. Deze veelbelovende muzikanten uit Berlijn kan-, nee mág je niet missen op zaterdag 18 november!

Toen bandleiders Yannick Nolting en Eric Owusu elkaar in 2020 ontmoette bij het ophalen van hun zoontjes, was de gedeelde liefde voor West-Afrikaanse muziek snel ontdekt. Jembaa Groove was snel gevormd en nu bestormt de Berlijnse outfit de muziekscene met invloeden van zowel de West-Afrikaanse muziek en Ghaneese highlife, als jazz, hiphop en soul uit de Verenigde Staten.

Divers, muzikaal, zinderend, prikkelend, energiek; het hoort allemaal bij Jembaa Groove. Eerder dit jaar lieten ze al van zich horen op  EuroSonic Noorderslag; nu tijd voor de rest van Nederland!

Patronaat Zoca Flavor
Patronaat Zoca Flavor presenteert twee keer per maand een verrassend, muzikaal divers programma in Stage 3. Van afro tot Anatolische funk, latin tot reggae en dancehall. Elke editie staat in het teken van barstende energie.

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... Jembaa Groove zeven bandleden heeft die uit alle uithoeken van de wereld komen?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →