Jeffrey Martin + support

Singersongwriter die de donkere kanten van Americana verkent
zo 14 jan 2024
Stage 3
Deuren: 19:30
Start: 20:00

Domineeszoon Jeffrey Martin bouwt niet alleen een huis met zijn blote handen, maar weet ook met poëtische teksten Americana-fans tot in het diepst van hun hart te raken. Ooit moest ie kiezen tussen zijn twee passies: lesgeven of muziek maken en je hoeft geen kenner te zijn om te raden wat het is geworden. In januari staat de singersongwriter voor het eerst in Haarlem.

Inmiddels heeft de muzikant vier albums uit en verscheen onlangs zijn nieuwe single ‘Red Station Wagon’. Zijn liedjes voelen als korte verhalen van bekende schrijvers als Steinbeck, Burroughs en Cormac McCarthy en schuwen het niet om moeilijke onderwerpen aan te snijden. Jeffrey Martin weet met zijn muziek keer op keer te raken en hij doet dat ongetwijfeld ook in Patronaat.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… hij als kind Reba McEntire's 'That's the Night that the Lights Went Out in Georgia' op repeat luisterde op zijn Discman?
… hij zijn leerlingen met tranen in de ogen vertelde dat hij ging stoppen met lesgeven om zich op muziek te richten?
… hij uit Portland, Oregon komt?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →