Jasper Erkens + Julia Marcks

Singer-songwriter Jasper Erkens presenteert zijn nieuwe album!
zo 5 feb 2023
Stage 3
€ 14,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Na in het najaar van 2021 de Benelux te hebben doorkruist als voorprogramma van legendarische Britse rockgroep 10CC, luidt de Belgische singer-songwriter Jasper Erkens 2022 met een reeks nieuwe songs, een voorbode van het nieuwe werk dat het licht zal zien.

In lijn hiermee kondigt Jasper Erkens op 20 januari 2023 officieel de release van zijn vierde studio album aan, genaamd ‘Artificial Messiah’. Begeleid door een topband afkomstig uit Haarlem en omstreken.

Het verhaal van Jasper is bekend: geïnspireerd door iconen als David Bowie en Damien Rice speelt een piepjonge Erkens zich in de kijker, speelt op Rock Werchter, vertrok naar de gerenommeerde BRIT school en studeerde twee jaar later af met onderscheiding. Tegenwoordig woont hij in Amsterdam waar hij z’n voorliefde voor popmuziek herontdekt en meeschrijft aan platen van artiesten als Lucas Hamming en Indian Askin.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Julia Marcks

Support

Julia Marcks

Julia Marcks weet haar gedachten te vangen in stevige popsongs die een vleugje oldskool r&b, soul en hiphop bevatten. Haar krachtige stem en teksten weten haar publiek meteen te overrompelen en dankzij haar eerlijkheid neemt ze je mee op reis in haar emoties. Soms speels, soms passievol, soms vrolijk en soms een tikkeltje dramatisch.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Jasper Erkens begon aan zijn carrière toen hij amper 15 was.
Hij is de jongste solo-artiest ooit die op Rock Werchter speelde.
Adele raadde hem aan om zich in te schrijven op de BRIT School.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →