JASON WATERFALLS + Erik Reino

Catchy refreinen, meezingbare lyrics en aanstekelijke positieve energie.
zo 20 mrt 2022
Stage 3
€ 10,50
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

Deze show zou oorspronkelijk plaatsvinden op 13 februari 2021 en is later verplaatst naar 4 december 2021. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, alle kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht van Patronaat. We hopen jullie te zien op nieuwe datum!

JASON WATERFALLS is een Utrechtse rockband die catchy refreinen en meezingbare lyrics combineert met een aanstekelijke positieve energie. Geïnspireerd door bands als Don Broco en Nothing But Thieves is de band in 2017 opgestart. Sindsdien bracht de formatie een handvol singles uit, zoals ’Silhouettes’, ‘Some Things’ en de meest recente track ‘Push’. De band stond hier eerder als support van Hands Like Houses, maar komt nu deze kant op voor een echte headline show!

Tijdschema (ov):
20:00 zaal open
20:30 Erik Reino
21:30 Jason Waterfalls
22:30 verwacht einde

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Erik Reino

Support

Erik Reino

Erik Reino maakt energieke en kleurrijke synth-pop/rock. Met zijn veelzijdige stem vertelt hij je zijn verhalen en hartzeer. Geïnspireerd door artiesten als Beck, U2 en David Bowie combineert hij zijn vertelkracht en compacte doch goed doordachte songwriting met mierzoete synthesizers en oorwurmen van melodieën.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

JASON WATERFALLS hebben zich expres vernoemd naar een bekend TLC nummer.
Voor het nummer 'Pick Up The Pieces' lieten ze zich inspireren door Netflix-serie Black Mirror.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →