Grote evenementafbeelding: Jaap Reesema + Maxine

Jaap Reesema + Maxine

Nederlandse singer-songwriter met ontroerende popliedjes
do 20 apr 2023
Stage 1
€ 23,50
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Misschien ken je Jaap Reesema nog uit 2010 toen hij ‘X-Factor’ won, maar misschien heb je hem ook onlangs pas ontdekt via ‘Beste Zangers’ waarin hij momenteel wekelijks op televisie te zien is. Feit is in ieder geval dat Jaap al diverse hits op zijn naam heeft staan. Songs als ‘Nu Wij Niet Meer Praten’, ‘Alles Komt Goed’ of ‘Mijn Kleine Presidentje’ stonden stuk voor stuk wekenlang in de hitlijsten, zowel in Nederland als in België.

Onder de naam Jake Reese werkte Jaap ook samen met Hardwell aan singles ‘Run Wild’ en ‘Mad World’ en won met het laatste nummer ook de award voor ‘Best Vocal Performances’op de International Dance Music Awards in 2015. Daarnaast werkte hij ook mee aan singles van David Guetta & Showtek, Armin van Buuren, Jay Sean, Sam Feldt, Lucas & Steve en Lost Frequencies. Ondanks zijn internationale succes legt Jaap momenteel de focus op zijn Nederlandstalige muziek en komt hij daarmee voor het eerst naar Haarlem met zijn Als Je Voor Me Staat-tour!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Maxine

Support

Maxine

MAXINE is een verfrissende uitzondering in een muziekscene waarin veel jonge artiesten hun hits door anderen laten maken. Na het vele schrijven voor andere artiesten als Roxeanne Hazes en Maan is het nu tijd voor het eigen verhaal van MAXINE. Door haar eigen composities en authentieke stem weet Maxine keer op keer hits te creëren. Niet alleen Maxine zelf, maar ook haar muziek is hiermee goudeerlijk, vrolijk en dansbaar. Als popster heb je niet meer nodig voor een succesformule.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Jaap met zijn beste vriend, columnist Sander Schimmelpenninck, ook de podcast ‘Zelfspodcast’ maakt?
… Jaap ook een master in rechten heeft?
… Jaap van 2014-2018 samen met zangeres Jill Helena te horen was in de titelsong van Goede Tijden Slechte Tijden?
… hij ook te horen is op het nummer ‘Encore’ van Scooter?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →