Grote evenementafbeelding: Dead Anyway + Rick & Rudie

Dead Anyway + Rick & Rudie

The Irrational Library presents…
do 23 feb 2023
Stage 3
Deuren: 20:00
Start: 20:00
Vorig evenement

The Irrational Library presents… keert elke maand terug in Patronaat en wordt gecureerd door Joshua Baumgarten, Stadsdichter van Haarlem. De afgelopen 15 jaar probeert hij de underground naar de voorgrond te brengen door majestueuze, obscure, offbeat en buitenaardse bands naar Haarlem te brengen. Een The Irrational Library presents… avond is iedere keer weer uniek, interessant, vermakelijk en gratis. Kom kijken als je niet weet waar je nu nieuwsgierig over moet zijn!

Deze maand zijn Rick&Rudie en DEAD ANYWAY aan de beurt!

The Irrational Library presents… is het langstlopende maandelijks terugkerende programma bij Patronaat. Ooit begonnen in de Fietzenfabriek in begin 2000’s en nu in Patronaat. The Library begon als eerste met live-shows in het café van Patronaat, later kwamen daar in 2012 nog een winkel en de Irrational Library Band als verlengstuk bij. De eerste sloot helaas zijn deuren in 2020, de band is er nog steeds.

The Irrational Library presents… wordt mede mogelijk gemaakt door het VSB Fonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Gemeente Haarlem, Haarlem Cultuurfonds, de Rabobank, Fonds Podiumkunsten, Fonds Cultuur Participatie en Provincie Noord-Holland.

Afbeelding voor support act: RICK&RUDIE

Support

RICK&RUDIE

RICK&RUDIE is Rick van der Ree (ElectRick) en magiekejansen (Het Rudie Kartel, Heer Likken Liedjes). ElectRick op de beats en electronica allerlei, magiekejansen zingt, schreeuwt en praat Amsterdams Babbeltjes Bier. Dans Dans Dans dan! Het electronisch nederlandstalige synther-schlager duo klinkt als De Likt ontmoet Clark, De Jeugd ontmoet Autechre en De Kift ontmoet Mr Oizo.
Afbeelding voor support act: DEAD ANYWAY

Support

DEAD ANYWAY

Gedichten die op muziek worden gezet, dat is eigenlijk de essentie van DEAD ANYWAY. Het duo, bestaande uit Kate Arnold en Marc Symonds, begon in 2019 samen muziek te maken na elkaar gezien te hebben bij een optreden van een andere band. Alle vocalen van Kate voor hun vijf EP’s en debuutalbum ‘Trip Switch Lips’ werden opgenomen met een mobiele telefoon en vormen een verrassende mix met de beats en hooks van Marc.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →