Lucy Kruger & The Lost Boys + Maar ja

The Irrational Library presents...
do 20 okt 2022
Stage 3
Deuren: 20:30
Start: 21:00
Vorig evenement

The Irrational Library presents… keert elke maand terug in Patronaat en wordt gecureerd door Joshua Baumgarten, Stadsdichter van Haarlem. De afgelopen 15 jaar probeert hij de underground naar de voorgrond te brengen door majestieuze, obscure, offbeat en buitenaardse bands naar Haarlem te brengen. Een The Irrational Library presents… avond is iedere keer weer uniek, interessant, vermakelijk en gratis. Kom kijken als je niet weet waar je nu nieuwsgierig over moet zijn!

Deze maand kun je Lucy Kruger and The Lost Boys en Ja Maar zien!

The Irrational Library presents… is het langstlopende maandelijks terugkerende programma bij Patronaat. Ooit begonnen in de Fietzenfabriek in begin 2000’s en nu in Patronaat. The Library begon als eerste met live-shows in het café van Patronaat, later kwamen daar in 2012 nog een winkel en de Irrational Library Band als verlengstuk bij. De eerste sloot helaas zijn deuren in 2020, de band is er nog steeds.

Deze avond wordt is onderdeel van en wordt mede mogelijk gemaakt door Haarlem On Stage.


Bezoek de website
Lucy Kruger & The Lost Boys

Support

Lucy Kruger & The Lost Boys

Deze band rondom de Zuid-Afrikaanse Lucy Kruger maakt art pop ambient noise en brachten in april dit jaar hun album ‘Teen Tapes (for performing your stunts)’ uit. Het is laatste deel in hun trilogie aan tapes waarin ze beeldend hun verhaal naar buiten brengen. Live zijn ze een mix van introvert en extatisch.
Ja Maar

Support

Ja Maar

Dat de wereld naar de kut gaat is iets waarover we het toch allemaal wel een beetje eens kunnen zijn. De vooruitzichten zijn niet positief. We kunnen allemaal gemeenschappelijk in ontkenning gaan en onze schouders ophalen tot het te laat is maar daar schiet uiteindelijk niemand iets mee op. Dit theatrale concert verkondigt een boodschap die we allemaal al genoeg gehoord hebben en tegelijkertijd niet genoeg kunnen horen.

Verwacht catchy nummers en keytarsolo's die motiveren om te strijden voor een betere wereld. Een opmerkelijke, activistische, motiverende-pop-performance van Louky van Eijkelenburg in samenwerking met filmmaker en muzikant Matthias Tuinstra.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →