Grote evenementafbeelding: Rimojeki + Ziggurath + Gas Giant

Rimojeki + Ziggurath + Gas Giant

The Irrational Library presenteert Eve of the Cosmic Dances
do 20 apr 2023
Stage 3
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

Elke maand presenteert Joshua Baumgarten en z’n Irrational Library een gratis avond met een bomvol programma omtrent muziek, spoken-word en/of kunst. Deze avond wordt de Eve of the Cosmic Dances gepresenteerd met psychedelische rock acts Rimojeki, Ziggurath en Gas Giant. 

In een ver verleden is de Irrational Library ooit begonnen als een cult-winkel in het hart van Haarlem. Later is daar de Irrational Library Band als verlengstuk daar aan toegevoegd, samen met de maandelijkse concertavonden, al dan niet in de eigen winkel of Patronaat.

Tegenwoordig is Irrational Library uitgegroeid tot een begrip in de stad, een plek om met muziek, poëzie en kunst in aanraking te komen die je aan het denken wilt zetten, en simpelweg een ontmoetingsplek is voor ontzettend veel Haarlemmers.

Sunday Sessions is een zogeheten Co-Creator productie. Deze producties worden mede mogelijk gemaakt door Fonds Cultuur Participatie en Provincie Noord-Holland.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Rimojeki

Support

Rimojeki

Rimoch en Jeki zijn veel meer dan een random muzikaal duo; RimoJeki is een ontzettend vermakelijke en innovatieve psychedelische ervaring met visionaire muziek, grensverleggende videokunst en out-of-this-world outfits. Hun muziek is een briljante mix van dansbare beats, aanstekelijke baslijnen, stoner gitaarriffs, wave synth noise, spaced-out theremin en vocalen die schommelen tussen post-punk en hemelse etherische melodieën.
Afbeelding voor support act: Ziggurath

Support

Ziggurath

Vanavond maken we het officiële live-debuut mee van het instrumentale deathgroove duo Ziggurath. Verwacht verpletterende grooves en een haast ceremoniële ervaring.
Afbeelding voor support act: Gas Giant

Support

Gas Giant

Deze band uit Amsterdam combineert het psychedelische gitaarspel uit de jaren 60 en 70 met de donkere, rauwe riffs uit de jaren 90 stonerrock, kritische teksten en een vleugje doom.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →