Grote evenementafbeelding: The Blues Against Youth + Raccoon Rally + Qyndella

The Blues Against Youth + Raccoon Rally + Qyndella

The Irrational Library presenteert…
do 18 Mei 2023
Stage 3
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

Elke maand presenteert Joshua Baumgarten en z’n Irrational Library een gratis avond met een bomvol programma omtrent muziek, spoken-word en/of kunst. Deze avond kun je genieten van acts als The Blues Against Youth, Raccoon Rally en Qyndella.

In een ver verleden is de Irrational Library ooit begonnen als een cult-winkel in het hart van Haarlem. Later is daar de Irrational Library Band als verlengstuk daar aan toegevoegd, samen met de maandelijkse concertavonden, al dan niet in de eigen winkel of Patronaat.

Tegenwoordig is Irrational Library uitgegroeid tot een begrip in de stad, een plek om met muziek, poëzie en kunst in aanraking te komen die je aan het denken wilt zetten, en simpelweg een ontmoetingsplek is voor ontzettend veel Haarlemmers.

The Irrational Library presents… is een zogeheten Co-Creator productie. Deze producties worden mede mogelijk gemaakt door Fonds Cultuur Participatie en Provincie Noord-Holland.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: The Blues Against Youth

Support

The Blues Against Youth

Uit Rome komt de one-man band The Blues Against Youth van Gianni TBAY. Niet alleen zingt ie, maar speelt ook gitaar, bass drum, hi-hat en de fluit tegelijkertijd. Zijn muziek is in de afgelopen jaren alle kanten uitgegaan, maar heeft altijd een basis van Outlaw Country en Delta Blues.
Afbeelding voor support act: Raccoon Rally

Support

Raccoon Rally

De lo-fi muziek van Raccoon Rally varieert van mellow naar energiek en combineert experimentele gitaarriffs en ritmes met catchy vocals. Zanger Tom bracht een aantal jaar door in de Weense underground scene en woont nu in Amsterdam waar hij met lokale muzikanten verder werkt aan zijn project.
Afbeelding voor support act: Qyndella

Support

Qyndella

Qyndella is een driemans punkband uit Haarlem, waarvan de bandleden ook nog in de studiebanken zitten. Binnenkort verschijnt hun eerste EP.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →