Grote evenementafbeelding: The Bullfight + Rome 56

The Bullfight + Rome 56

The Irrational Library presents...
do 17 nov 2022
Stage 3
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

The Irrational Library presents… keert elke maand terug in Patronaat en wordt gecureerd door Joshua Baumgarten, Stadsdichter van Haarlem. De afgelopen 15 jaar probeert hij de underground naar de voorgrond te brengen door majestueuze, obscure, offbeat en buitenaardse bands naar Haarlem te brengen. Een The Irrational Library presents… avond is iedere keer weer uniek, interessant, vermakelijk en gratis. Kom kijken als je niet weet waar je nu nieuwsgierig over moet zijn!

Deze maand zijn The Bullfight en Rome 56 aan de beurt!

The Irrational Library presents… is het langstlopende maandelijks terugkerende programma bij Patronaat. Ooit begonnen in de Fietzenfabriek in begin 2000’s en nu in Patronaat. The Library begon als eerste met live-shows in het café van Patronaat, later kwamen daar in 2012 nog een winkel en de Irrational Library Band als verlengstuk bij. De eerste sloot helaas zijn deuren in 2020, de band is er nog steeds.

The Irrational Library presents… wordt mede mogelijk gemaakt door het VSB Fonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Gemeente Haarlem, Haarlem Cultuurfonds, de Rabobank, Fonds Podiumkunsten, Fonds Cultuur Participatie en Provincie Noord-Holland.

Afbeelding voor support act: The Bullfight

Support

The Bullfight

The Bullfight brengt cross-mediale projecten die iedere keer anders zijn met deze keer aandacht voor Spoken Word. Punklegende Henry Rollins, Barry Harry, David Boulter, Spinvis, Alex Roeka, Mark Ritsema en Daisy Cools leverden hiervoor allemaal een bijdrage in en de band nam daarom heen muziek op. Het resultaat is een gevarieerd album. Soms mijmerend, soms keihard, soms lichtvoetig en soms loodzwaar.
Afbeelding voor support act: Rome 56

Support

Rome 56

De liedjes van Rome 56, het project rondom de New Yorkse singer-songwriter Arthur Lamonica, inspireren al sinds de jaren zeventig fans over de hele wereld. Afgelopen jaar bracht hij zijn nieuwe album ‘Days Of Carefree Living’ uit waarop hij niet alleen een strakke pop rock sound laat horen maar ook zijn folky kant laat zien.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →