Ingested

Een van de gevaarlijkste post-COVID tours
di 29 mrt 2022
 — 
€ 18,00
Deuren: 19:00
 — 
Start: 19:20

Met het Ingested, Vulvodynia, VCTMS en Bound In Fear komt een van de gevaarlijkste post-COVID tours komt ook naar Haarlem. Maak je daar klaar voor een avond vol brute moshpits, moddervette breakdowns en een heleboel grooves waar je wel op moet headbangen.

Geïnspireerd door de brute 90s death metalbands als Devourment, Suffocation en Dying Fetus, schittert Ingested met rauwe en agressieve vocalen, groovend gitaarwerk en slamming hooks. Na de succesvolle ‘Dominion’ livestream show in 2020 is het toch wel fijn om de Kings of Slam weer in levende lijve aan het werk te zien. Verwacht een wederzien als nooit de voren met botte songs afkomstig van ‘The Level Above Human’, ‘Surpassing The Boundaries Of Human Suffering’ en ‘Where Only Gods May Tread’.


Bezoek de website

Support

Vulvodynia

Het Zuid-Afrikaanse Vulvodynia staat garant voor Slamming Brutal Death metal. Met lugubere riffs, huid verschroeiende blastbeats en slams die gruwelijk en smerig genoeg zijn om een septische shock te veroorzaken, Vulvodynia is een dodelijke plaag die zich verspreidt over de hedendaagse heavy muziekscene - waarbij één paar oren tegelijk wordt geïnfecteerd.

Support

VCTMS

VCTMS is een Amerikaanse nu-metalcore band die de afgelopen jaren stevig aan de weg timmert. De band is duidelijk geïnspireerd door genrebepalende acts als Slipknot, KoRn en Deftones, maar staat met beide benen in het nu.

Support

Bound In Fear

Bound In Fear is een van de meest extreme stemmen in de Britse deathcore. Onverbiddelijk, somber en muzikaal verpletterend.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →