Ingested + Fallujah + Vulvodynia + Melancolia

Extreme metal package van de bovenste plank
zo 19 Mei 2024
Stage 2
€ 26,50
Deuren: 19:00
Start: 19:30

Gewapend met het nog te releasen nieuwe album ‘The Tide of Death and Fractured Dreams”, komt de Britse deathmetal krachtpatser Ingested samen met Fallujah, Vulvodynia en Mélancolia naar Patronaat op zondag 19 mei 2024! De eerste single van het aankomende album, ‘Paragon of Purity’, geeft ons alvast een voorproefje van alle groovy riffs, snelle drums en heftige gutturals die ons te wachten staan.

Sinds hun debuut hebben Ingested zich gevestigd als een vooraanstaande kracht in de technische death metal scene. Hun muziek, een onstuimige mix van verwoestende riffs, donderende drums en diepgang in zang, heeft fans over de hele wereld veroverd. Met het aankomende nieuwe album zetten ze hun traditie van muzikale groei en creatieve verkenning voort, terwijl ze hun wortels in de extreme metal blijven eren.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →