Grote evenementafbeelding: Incension

Incension

House uit Haarlem!
vr 7 okt 2022
Stage 2
€ 13,50
Deuren: 23:00
Start: 23:00
End: 05:00
Vorig evenement

Incension is afgeleid van het woord ‘incense’ wat ontvlammen ‘’to light up’’ betekent. Laat dat nou precies zijn wat deze jonge organisatoren met het Haarlemse nachtleven van plan zijn!

Incension vertegenwoordigt een nieuwe generatie aan talentvolle dj’s/producers die met een mix van groovy tech- en deep house een magische sfeer weten te creëren. De eerste editie in oktober 2021 was hier een levend bewijs van. Energieke back to back sets met unieke underground tracks gemaakt om jou aan het dansen te krijgen, dat is waar Incension voor staat.

Retrouve en Jodium, de Haarlemse drijfveren achter Incension zijn ook met hun producties veel aandacht op zich aan het vestigen. Met hun warme, quirky house sound die bol staat van 909 drums en etherische pads leggen het fundament voor deze avond vakkundig uit.

Resident van het Londense/Amsterdamse Picnic Records Pelle staat ook op de bill. De Picnic crew staat bekend om haar opzwepende house met positieve boventoon en Pelle is daar geen uitzondering op. Zeker onder het vakje ‘digger’ te scharen; deze DJ spendeert nogal wat uren in platenzaken door heel Europa, ga je veel onbekende of vergeten platen horen van begin jaren 90 tot nu. Een trip langs house, techno, breakbeat en meer staat in het verschiet!


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Pelle ook nachtprogrammeur is bij Patronaat?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →