Grote evenementafbeelding: Incension

Incension

Een nieuwe House movement is hier...
Dit evenement is 18+
za 4 jun 2022
Stage 2
Deuren: 23:00
Start: 23:00
End: 04:00
Vorig evenement

Incension is afgeleid van het woord ‘incense’ wat ontvlammen ‘’to light up’’ betekent. Laat dat nou precies zijn wat deze jonge organisatoren met het Haarlemse nachtleven van plan zijn!

Incension vertegenwoordigt een nieuwe generatie aan talentvolle dj’s/producers die met een mix van groovy tech- en deep house een magische sfeer weten te creëren. De eerste editie in oktober 2021 was hier een levend bewijs van. Energieke back to back sets met unieke underground tracks gemaakt om jou aan het dansen te krijgen, dat is waar Incension voor staat.

Retrouve en Jodium, de Haarlemse drijfveren achter Incension zijn ook met hun producties veel aandacht op zich aan het vestigen. Met hun warme, quirky house sound die bol staat van 909 drums en etherische pads leggen het fundament voor deze avond vakkundig uit.

Deze keer erbij zijn DJB en Like61. Als directe aanverwanten van Incension weten ze ‘de’ sound perfect te vinden. Dit wordt een editie in de puurste zin van waar Incension voor staat. Rollende beats en warme pads voor een burning desire. Incension wordt lit!


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Incension in de lockdown twee buiten edities onder "picnic sessions"heeft gedaan bij de Molenplas?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →