Grote evenementafbeelding: Incension

Incension

Een nieuwe House movement is hier...
Dit evenement is 18+
za 2 apr 2022
Stage 2
€ 13,50
Deuren: 23:00
Start: 23:00
End: 04:00
Vorig evenement

Incension is afgeleid van het woord ‘incense’ wat ontvlammen ‘’to light up’’ betekent. Laat dat nou precies zijn wat deze jonge organisatoren met het Haarlemse nachtleven van plan zijn!

Incension vertegenwoordigt een nieuwe generatie aan talentvolle dj’s/producers die met een mix van groovy tech- en deep house een magische sfeer weten te creëren. De eerste editie in oktober 2021 was hier een levend bewijs van. Energieke back to back sets met unieke underground tracks gemaakt om jou aan het dansen te krijgen, dat is waar Incension voor staat.

Retrouve en Jodium, de Haarlemse drijfveren achter Incension zijn ook met hun producties veel aandacht op zich aan het vestigen. Met hun warme, quirky house sound die bol staat van 909 drums en etherische pads leggen het fundament voor deze avond vakkundig uit.

De line up wordt afgetopt door headliner Dennis Quin die onlangs een plaat heeft uitgebracht bij PIV, één van de grootste Nederlandse house labels van dit moment. Met een enorm arsenaal aan releases onder zijn naam is het dan ook niet meer dan terecht dat hij recentelijk een boeking voor Tomorrowland heeft geland. Incension wordt lit!

Je bent welkom! Bij dit concert verwachten we minder dan 500 bezoekers. Bij de deur vragen we niet meer om een coronatoegangsbewijs. Binnen hoef je geen 1,5 meter afstand te houden en geen mondkapje te dragen. Wel vragen we je om je aan de basisregels te houden – was regelmatig je handen, blijf thuis als je klachten hebt, en als je twijfelt over je klachten, doe dan thuis een zelftest.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

de kaarten vorige keer erg hard gingen?
Incension in de lockdown twee buiten edities onder "picnic sessions"heeft gedaan bij de Molenplas?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →