Hulder + Antzaker

"BESTIAL FORM OF HUMANITY' EUROPE MMXXIII
wo 29 nov 2023
Stage 2
€ 23,50
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

De duisternis van Hulder begon zich vanaf 2018 door de underground te verspreiden met de release van de Ascending the Raven Stone-demotape. Een paar veelvuldig verhandelde en alom gewaardeerde cassette-releases later verstevigde de invloed van Hulder, maar het was pas op het volledige debuutalbum, Godslastering: Hymns of a Forlorn Peasantry dat zowel underground als een breder publiek in de ban raakten van Hulder’s black metalambacht. Nu is het tijd om onheil naar Europa te brengen met een exclusieve NL show in Patronaat tijdens de ‘BESTIAL FORM OF HUMANITY’ tour.

Een nieuw tijdperk brak aan toen Hulder een onheilige alliantie smeedde met 20 Buck Spin Records. Voortbouwend op hun succes onthulden ze later de sinistere “Eternal Fanfare” mini-LP, waarop ze duiken in de diepten van de afgrond en hun vermogen om de essentie van het occulte aan te boren onthullen. Nu is het tijd voor jou om getuige te zijn van Hulder’s boosaardige macht. Sluit je aan voor een nacht van meedogenloze sonische kwelling en vang een glimp op van de onheilige duisternis die de toekomst te wachten staat.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Antzaker

Support

Antzaker

Uit de met meidoorn beladen duinen van de westkust komt een vierkoppig beest tevoorschijn, gereed voor zijn nachtelijke jacht. Beschouw Antzaker als een oud donker bos, waarin alles vastbesloten is om je te doden. Wees gegroet door Antzaker! Want het zal de donkerste, puurste black metal uit Kinheim brengen.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →