Grote evenementafbeelding: Hop + Bionic Bliep + Martin Malibu • Slachthuis

Hop + Bionic Bliep + Martin Malibu • Slachthuis

Slachthuis13 opent nog twee maanden de deuren!
zo 6 mrt 2022
Slachthuis
Deuren: 16:00
Start: 17:00
Tijden onder voorbehoud
Vorig evenement

We kunnen weer door in het tijdelijke podium op het Slachthuis terrein! Op vrijdag, zaterdag en zondag brengen we een gevarieerd programma vanaf de middag met live muziek, kunst, veel drank en een kleine kaart. En dat allemaal gratis toegankelijk! 

Kijk op de nieuwe website van Slachthuis voor alle informatie over Slachthuis, de locatie, bereikbaarheid en de plannen rondom dit terrein tussen nu en oktober 2022. We zien je daar!

Freaks, Geeks and Weirdos! Irrational Library presenteert weer eens een knettergekke zondag wordt het met Hop, Bionic Bliep en niemand minder dan Martin Malibu. Kom die corona-spinnenwebben van je afschudden en kom naar Slachthuis om de lokale freakscene te steunen. Tot dan!

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.

 


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Hop

Support

Hop

HOP is een “galaxy rock” band uit Haarlem, Nederland met leden uit Grey Lotus en Lumière. Momenteel zijn ze druk bezig met het afronden van het debuutalbum, opgenomen in Exalto Studios. De muziek van HOP is energieke instrumentale muziek die verhalen vertelt vanuit een fictief sterrenstelsel, soms verteld door een robotachtige heraut.
Afbeelding voor support act: Bionic Bliep

Support

Bionic Bliep

Het Amsterdamse gezelschap ‘Reborn Bliep’ brengt de muziek van de almachtige Bliep in dit heelal ten gehore. In andere heelallen kan de Bliep van planeet tot planeet gebeamd worden. Vanwege de aanwezigheid van spiegelmoleculen kunnen in ons heelal geen levensvormen geteletransporteerd worden, maar muziek gelukkig wel! De Reborn Bliep is ontstaan uit de Bionic Bliep, een absurdistisch duo bestaande uit multi-instrumentalist Pim Heijne en Bliep hogepriester (‘The Master’) Alexander van Zanten. Het muzikale resultaat kan het beste omschreven worden als electro breakbliep voorzien van een aards sausje, terwijl de liveshows worden begeleid door een eigen animatiefilm 'Waiting for the Bliep', gemaakt in samenwerking met Bethany de Forest.
Afbeelding voor support act: Martin Malibu

Support

Martin Malibu

Martin Malibu is een multi-getalenteerde zanger wiens art-performances romantische weelderigheid meebrengen. Verwacht een gevat androgyne figuur die moeiteloos suggestieve electropop afwisselt met arty, experimentele rock. Begeleid door zijn burlesque-danseres weet hij alle harten te veroveren.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →