Hiphop Dubbel A

Hiphop van Haarlemse bodem met special guest Lange Frans!
do 21 mrt 2024
Stage 3
€ 7,50
Deuren: 20:00:00
Start: 20:30

Hiphop Dubbel A is terug in Patronaat met een avond vol beats en bars van eigen lokale bodem. Met dit keer een extra speciale gast; Lange Frans!

Hiphop Dubbel A wordt meerdere keren per jaar georganiseerd door Rayvalentino en staat geheel in het teken van lokale en regionale (opkomende) MC’s. Ontdek de nieuwste rappers en DJ’s uit Haarlem en omstreken, en support hen op de weg naar grootheid.

Dit keer presenteert Hiphop Dubbel A niemand minder dan Lange Frans. De rapper bestormde in de jaren ’00 de hitlijsten als onderdeel van het duo Lange Frans & Baas B met nummers als ‘Mee Naar Diemen-Zuid’, ‘Moppie’ en natuurlijk ‘Het Land Van…’. Naast de line-up van aanstormend Haarlems talent is de gevestigde legende des te meer een reden om deze show te checken!

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Lange Frans

Support

Lange Frans

Dit keer presenteert Hiphop Dubbel A niemand minder dan Lange Frans. De rapper bestormde in de jaren '00 de hitlijsten als onderdeel van het duo Lange Frans & Baas B met nummers als 'Mee Naar Diemen-Zuid', 'Moppie' en natuurlijk 'Het Land Van...'.
Froese

Support

Froese

De veelbelovende Haarlemse rapper is vastberaden zijn stad te laten schitteren in de muziekwereld. Met een veelzijdig talent dat varieert van meeslepende verhalen tot catchy zomertunes en van old-school vibes tot intense, overtuigende tracks, is Froese een artiest die voor geen enkel muzikaal genre terugdeinst. Maar hij is meer dan alleen een muzikant; Froese is een geboren entertainer, wiens podiumkunsten het publiek moeiteloos betoveren en meeslepen.
Capobeats

Support

Capobeats

Producer & artiest geboren en getogen in Haarlem, hield zich in zijn jongere jaren al bezig met muziek en probeert nu beginnende en opkomende rappers te helpen en te ondersteunen.
Je zou Capobeats kunnen kennen van ‘Monumentaal Project’ en verschillende tracks van Stinz, Steady en Rayvalentino.
Notulist

Support

Notulist

Voor Notulist is een goede raptekst er een met slimme woordspelingen, en dat is dan ook wat hij in zijn eigen teksten probeert te verwerken. Met zijn vriendelijke teksten bereikte Notulist de finale van het 12e seizoen van Holland's Got Talent. In november 2022 bracht hij zijn eerste EP "Op Weg" uit, gevolgd door de single "Aan het Woord" een maand later. Naast zijn middelbare schoolopleiding werkt hij hard aan zijn shows, het produceren van nieuwe tracks en het promoten van zijn muziek op sociale media en andere kanalen.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →