Grote evenementafbeelding: HipHop Dubbel A – Editie #4

HipHop Dubbel A – Editie #4

met Phil Meds, Dougie The Wolf, Schooier en Maks
do 1 dec 2022
Stage 3
Deuren: 19:30
Start: 19:45
Vorig evenement

Patronaat Hiphop & rayvalentino023 presenteren – Hiphop Dubbel A

De vierde editie van de nieuwe lokale hiphopavond Hiphop Dubbel A, gepresenteerd door Patronaat Hiphop en Rayvalentino. Welkom bij Hiphop Dubbel A, waar je nieuw hiphoptalent uit Haarlem en omgeving kan ontdekken, met elke editie een selectie hiphopartiesten die op punt van doorbreken staan en een open podium waar het publiek zich ook kan presenteren.

Deze editie op het affiche: Phil Meds, Schooier, Dougie The Wolf en Maks. De avond wordt gehost door DJ/MC Stephan Jacobs.

HipHop Dubbel A is een zogeheten Co-Creator productie. Deze producties worden mede mogelijk gemaakt door Fonds Cultuur Participatie en Provincie Noord-Holland.


Bezoek de website

Support

Phil Meds

Voor Phil Meds is muziek als medicatie, de beste heler van emotionele schade. Met zijn diepzinnige teksten en dromerige producties weet de rapper/producer/spoken word-artiest/tekstschrijver te raken en laat hij een onwisbare indruk achter op zijn muziek. Elk optreden staat garant voor een heerlijk hiphopfeest dus mis deze jonge artiest niet tijdens deze editie van HipHop Dubbel A.

Support

Dougie The Wolf

Van jongs af aan weet Dougie The Wolf al dat het podium de plek is waar hij thuishoort. Zijn uiteindelijke doel? Na Haarlem de rest van de wereld veroveren met zijn frisse sound en pure, inspirerende teksten.

Support

Schooier

Met een masker op om zijn muziek de volle shine te geven, dat is Schooier. Zijn energie op het podium is opzwepend en zorgt voor een hoog spring-gehalte in de zaal. Een show die je niet snel vergeet dus!

Support

Maks

Max Bolhuis AKA Maks is die vriend waarmee je altijd een goed feestje hebt. Zijn energie en chaos zorgen ervoor dat je nooit weet waar je aan toe bent en dat hoor je ook terug in zijn muziek. Verwacht alles tussen oldskool beats en Mac Miller, kortom een goede combinatie van alles wat je lekker vindt.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... hiphop in Haarlem leeft met talloze underground releases?
... Dubbel A de bijnaam van Haarlem is? Dit is een verwijzing naar Harlem, New York!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →