Grote evenementafbeelding: Hiphop Dubbel A

Hiphop Dubbel A

met Dimma & GK, Dice, Titi en Arguaj & Nato
do 30 mrt 2023
Stage 3
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

De vijfde editie van de lokale hiphopavond Hiphop Dubbel A, gepresenteerd door Patronaat Hiphop en Rayvalentino. Bij Hiphop Dubbel A kun je nieuw hiphoptalent uit Haarlem en omgeving ontdekken, met elke editie een selectie hiphopartiesten die op punt van doorbreken staan en een open podium waar het publiek zich ook kan presenteren.

Deze editie op het affiche: Dimma & GK, Dice, Titi en Arguaj & Nato. De avond wordt deze keer gehost door RayValentino himself.

HipHop Dubbel A is een zogeheten Co-Creator productie. Deze producties worden mede mogelijk gemaakt door Fonds Cultuur Participatie en Provincie Noord-Holland.

Afbeelding voor support act: Dimma & GK

Support

Dimma & GK

Dimma & GK brachten al de songs ‘Stapelgek’ en ‘Waarom’ uit en werken hard aan hun debuutalbum. Muziek is hun passie en het tweetal zet elk podium in vuur en vlam.
Afbeelding voor support act: Dice

Support

Dice

Samen met producer/DJ Junes12 laat Dice elke stage rocken met zijn muziek. Van oldschool HipHop tot modern HipHop tot EDM-Type music, ze zijn van alle markten thuis. Een show om bij weg geblazen te worden!
Afbeelding voor support act: Titi

Support

Titi

Met zijn muziek probeert Titi verandering te brengen voor mensen die met hem zijn en het nodig hebben. De rapper heeft al van Haarlem tot Beverwijk een mooie reputatie opgebouwd en laat niemand in de zaal stilstaan als ie op het podium staat.
Afbeelding voor support act: Arguaj & Nato

Support

Arguaj & Nato

Een duo met twee gezichten. Arguaj is van Surinaamse en Nederlandse afkomst en maakt al sinds zijn jeugd muziek. In 2017 verscheen zijn derde solo-EP ‘30/30’, waarop hij samenwerkte met mensen die dezelfde passie delen voor muziek. Een van hen was Nato, geboren in Santa Domingo. Ook hij maakt al vanaf jonge leeftijd muziek en combineert dat met poëzie over zijn gedachten en visies. Samen maken ze Nederlandstalige muziek gemixt met Engels.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →