Grote evenementafbeelding: HipHop Dubbel A

HipHop Dubbel A

met Tirujavo, M4nny, DSL en Kaascouse
do 26 okt 2023
Stage 3
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

De zevende editie van de lokale hiphopavond Hiphop Dubbel A, gepresenteerd door Patronaat Hiphop en Rayvalentino. Bij Hiphop Dubbel A kun je nieuw hiphoptalent uit Haarlem en omgeving ontdekken, met elke editie een selectie hiphopartiesten die op punt van doorbreken staan en een open podium waar het publiek zich ook kan presenteren.

Deze editie op het affiche: Tirujavo, M4nny, DSL en Kaascouse. De avond wordt deze keer gehost door Stephan Jacobs.

HipHop Dubbel A is een zogeheten Co-Creator productie. Deze producties worden mede mogelijk gemaakt door Fonds Cultuur Participatie en Provincie Noord-Holland.

Afbeelding voor support act: Tirujavo

Support

Tirujavo

Uit Schalkwijk komt Tirujavo die hiphop maakt met een beat waarvan zijn publiek helemaal hyped wordt. Nu heeft hij een feature bij Dimma & GK op hun album 'Kledingkast' en ondertussen werkt dit jonge talent hard aan nieuwe muziek.
Afbeelding voor support act: M4nny

Support

M4nny

M4NNY (MANNY) is een Engelstalige artiest uit Osdorp vol met invloed van pop, rnb, en ook hiphop. Zanger, rapper, songwriter M4NNY is begonnen met rap en laat nu zichzelf zien als een van de meest creatieve artiesten in Nederland. Met aspiraties om Top 40 artiest te worden, vindt hij altijd een manier om zijn grenzen te overschrijden en met nieuwe ideeën te komen.

Support

Kaascouse

Kaascouse is bekend van 101barz en Punchoutbattles, onlangs bracht hij zijn album 'Sorry voor de excuses uit'.


Afbeelding voor support act: DSL

Support

DSL

Begin 2020 richtte Kleine Viezerik het label De Snelle Laan op met als idee om om positiviteit uit te stralen naar de buitenwereld. Zo bracht hij o.a. One Blood, DJ Lexy Montana, D3 Wizkas en Tha Cuzzo’s onder bij het label. Een mix van Crips en Bloods. Ondanks dat ze voornamelijk WestCoast type tracks uitbrengen, zijn de mannen veelzijdig en dat komen ze laten zien in Patronaat.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →