High on Chai + Bad Luck Baby

'Counterweight' EP Release
wo 10 apr 2024
Stage 3
€ 10,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00

Dompel jezelf onder in de euforische wereld van High on Chai, waar de essentie van een cafeïne-gedreven high samensmelt met een betoverende mix van alternatieve rock en pop die je zintuigen gegarandeerd prikkelt. Haar aankomende EP, ‘Counterweight,’ die in april 2024 wordt uitgebracht, belichaamt het idee dat een vrouw zowel kwetsbaar als krachtig kan zijn, allemaal met een rauwe en ongegeneerde benadering. En dat gaan we vieren in Patronaat bij de EP release show met Bad Luck Baby in het voorprogramma! Ben jij erbij op woensdag 10 april?

High on Chai’s muziek verkent thema’s als zelfontdekking, de uitdagingen van volwassenheid en de delicate schoonheid van de wereld om ons heen. Deze thema’s zijn verweven in de stof van haar liedjes, waardoor een zielverrijkende ervaring ontstaat die net zo verkwikkend is als een dampende kop chai-thee.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Bad Luck Baby

Support

Bad Luck Baby

Bad Luck Baby laat zien dat tegenspoed de grootste creativiteit naar boven kan brengen: nadat ze moeite hadden om zich aan te passen aan de rest van de wereld, heeft de band hun perfecte plek gevonden. Denk aan de gruizige alternatieve rock van Wolf Alice en de krachtige pop van Paramore, gecombineerd met een unieke mix van synthesizers, riffs en zwoele vocalen. Bad Luck Baby vertelt verhalen - over wanhoop en geluk en het menselijke bestaan.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →