Grote evenementafbeelding: Hibakusha + Reformist

Hibakusha + Reformist

Afscheidsshow van een van de meest heavy bands van Haarlem
vr 24 jun 2022
Stage 2
€ 15,00
Deuren: 19:00
Start: 19:30
Vorig evenement

Een van Haarlem’s meest heavy bands heeft helaas besloten om de botte bijl erbij neer te leggen. Echter, niet voordat alles en iedereen nog eens omver is geblazen door de loodzware grooves van Hibakusha.

Opgericht in 2013 richt het gezelschap zich op het meest zware en brute in metalmuziek, geïnspireerd door acts als Meshuggah, Textures en Gojira. Het levert een indrukwekkende EP ‘Incarnation’ en debuutalbum ‘Prophet Of Numbers’ op, en de band speelt op festivals als FortaRock, Euroblast en natuurlijk ons eigen Complexity Fest.

Na de veelbelovende singles ‘Discovery’ en ‘Krakatoa’ is de band helaas murwgebeukt en gaat ieder z’n eigen weg. Gelukkig komen ze nog een keer naar Patronaat toe om te laten zien wat ze het beste kunnen: inslaan als een bom!


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Reformist

Support

Reformist

REFORMIST brengt je een moderne mix van metal beïnvloed door bands alsWhitechapel, Novelists, Humanity's Last Breath en Meshuggah. De debuut-EP “Reform, Rebuild” bevat 6 dynamische nummers vol dikke grooves, meeslepende melodieën, brute riffs en bezeten vocalen.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Hibakusha was finalist tijdens de Metal Battle 2016.
Hibakusha heeft met bands gespeeld als Norma Jean, Dagoba en Twelve Foot Ninja.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →