Grote evenementafbeelding: Afgelast: Hexis + Throwing Bricks

Afgelast: Hexis + Throwing Bricks

Dit evenement is helaas afgelast, er komt geen vervangende datum. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
wo 5 jan 2022
Stage 2
€ 13,50
Deuren: 19:00
Start: 19:00
Vorig evenement

Helaas kan dit evenement vanwege de huidige coronamaatregelen niet doorgaan en is daarom definitief afgelast. Er kon op korte termijn helaas geen vervangende datum gevonden worden. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht waarin precies staat uitgelegd wat te doen om het aankoopbedrag terug te krijgen. We vinden het vanzelfsprekend ontzettend jammer, maar hopen jullie wel snel weer te mogen ontvangen in Patronaat!

De Deense blackened hardcore band Hexis is een welbekend fenomeen uit de diepe underground. Al meer dan tien jaar staat de groep rond frontman Filip Andersen garant voor een beton verpulverende sound en eindeloze tours die zelden minder dan 100 data aan een stuk bevatten. Na twee full-lengths en hele rits EPs (waaronder splits met Primitive Man en This Gift Is A Curse) met rauwe, zwartgeblakerde en crusty hardcore, komt later dit jaar de derde full-lenght plaat uit. En uiteraard gaat dat weer gepaard met een omvangrijke tour waarbij ze Haarlem niet overslaan. Wij kunnen niet wachten!


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Throwing Bricks

Support

Throwing Bricks

Throwing Bricks uit Utrecht bracht met 'What Will Be Lost' een van de beste Nederlandse metalplaten van 2020 uit. Een album met invloeden uit  de hardcore, noise, sludge, doom en black metal, samengesmolten tot een akelig maar beeldschoon geheel. Geen vrolijke muziek, maar heerlijk alles verpletterend.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →