Grote evenementafbeelding: Afgelast: Het Zesde Metaal

Afgelast: Het Zesde Metaal

Dit evenement is helaas afgelast, er komt geen vervangende datum. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
do 10 feb 2022
Stage 2
€ 17,00
Deuren: 20:00
Start: 20:00
End: 23:30
Vorig evenement

Helaas kan dit evenement vanwege de huidige coronamaatregelen niet doorgaan en is daarom definitief afgelast. Er komt helaas geen vervangende datum. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht waarin precies staat uitgelegd wat te doen om het aankoopbedrag terug te krijgen. We vinden het vanzelfsprekend ontzettend jammer, maar hopen jullie wel snel weer te mogen ontvangen!

De unieke band Het Zesde Metaal staat bekend om z’n West-Vlaamse dialectpop geschreven door frontman en aanjager Wannes Capalle. Zonder ermee te pronken weet Capelle in eenvoudige woorden de complexe werkelijheid te bezingen in de charmante en melancholische indie liedjes.

In 2015 werd de song ‘Ploegsteert’ zelfs verkozen door luisteraars van Radio 1 tot het beste Belgische liedje ooit . Eind 2019 bracht het gezelschap alweer haar vijfde full-length plaat uit ‘Skepsels’, die nu eindelijk live voor publiek vertolkt kan worden. Wederom zijn het de combinatie van poetische teksten en eigenzinnige indie sound die ervoor zorgt dat Het Zesde Metaal blijft beklijven. Deze avond voor het eerst in tien jaar weer eens te zien in Haarlem!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Het Zesde Metaal werd opgericht in 2005.
De bezetting van de band stond nooit vast, tot album 'Ploegsteert', sindsdien is de bezetting onveranderd gebleven.
Eerste album 'Akattemets' werd geproduceerd door Peter Vermeersch, de producent van o.a. dEUS.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →