Het Wapen van Haarlem

Albumrelease van Haarlems hiphoptalent
za 23 sep 2023
Stage 2
€ 10,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

In 2008 verscheen een baanbrekend hiphopalbum dat de unieke muzikale identiteit van Haarlem liet zien: “Het Wapen van Haarlem.” Nu, 15 jaar later, zijn we verheugd om dit iconische project te vieren met een gloednieuwe editie. Met een nieuwe golf van getalenteerde artiesten die klaar staan ​​om hun rapvaardigheden te demonstreren, hebben de oprichters de fakkel doorgegeven aan een nieuwe generatie.

Hoewel de hiphopbeweging in Haarlem een ​​periode van relatieve stilte heeft gekend, is het altijd draaiende gebleven. De stad bruist van onontgonnen talent en we zijn getuige van een golf van opkomende artiesten. Een zorgvuldig samengestelde groep Haarlemse rappers zijn samengekomen om ieder een unieke track bij te dragen aan het album en laten deze op zaterdag 23 september voor het eerst live horen. Voor degenen die nieuwsgierig zijn naar wat de hiphopscene van Haarlem te bieden heeft, is dit een uitzonderlijke kans om kennis te maken met lokaal talent.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →