Grote evenementafbeelding: Havoc of MOBB DEEP w/ Big Noyd + DJ L.E.S

Havoc of MOBB DEEP w/ Big Noyd + DJ L.E.S

Legendarische hiphop-act brengt de old skool naar Patronaat!
do 4 Mei 2023
Stage 1
€ 33,50
Deuren: 19:30
Start: 19:30
Vorig evenement

‘Cause ain’t no such things as halfway crooks!’ Wie hiphop ook maar een beetje lief heeft, is al te bekend met deze line.  Als grondleggers uit de jaren ’90 maakte Mobb Deep een onuitwisbare indruk op de scene, met als hoogtepunt de classic plaat ‘The Infamous’ uit ’95.

The grimey, duistere sound waar Mobb Deep bekend mee werd, bleef door hun gehele carrière kenmerkend voor hun producties. Havoc produceerde onder andere voor The Notorious B.I.G., Nas, Method Man en later voor Kanye West’s Life of Pablo. Sinds de dood van Prodigy in 2017 heeft Havoc echter niet stil gezeten, en nu komt hij met een show vol classics en hiphop bangers naar Harlem om Stage 1 plat te spelen. Hiphop Show met de hoofdletters H en S, ben jij klaar voor deze Survival of the Fittest?

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: DOOK&BOO$

Support

DOOK&BOO$

DOOK&BOO$ bestaat uit $KEER&BOO$ en Dookie. Begin 2021 brachten ze de EP 'DE HEUVELS HEBBEN OGEN' uit en vanaf deze release werkten ze nagenoeg altijd samen. Daarbij zijn ze drijvende krachten van de mega crews RAFTING GOODS en KRAUW KONNEKT. Boombap van deze tijd, met een toffe live performance ondersteund door YUNG UMBRO achter de CDJ's.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... Mobb Deep debuteerde in '93 met 'Juvenile Hell'?
... 'Shook Ones Pt. II' ook te horen is in 8 Mile, de autobiografische film van Eminem?
... Mobb Deep ooit begon onder de naam 'The Poetical Profits'?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →