Havoc of MOBB DEEP w/ Big Noyd + DJ L.E.S

Legendarische hiphop-act brengt de old skool naar Patronaat!
do 4 Mei 2023
Stage 1
€ 33,50
Deuren: 19:30
Persfoto van de rapper Havoc, van Mobb Deep

‘Cause ain’t no such things as halfway crooks!’ Wie hiphop ook maar een beetje lief heeft, is al te bekend met deze line.  Als grondleggers uit de jaren ’90 maakte Mobb Deep een onuitwisbare indruk op de scene, met als hoogtepunt de classic plaat ‘The Infamous’ uit ’95.

The grimey, duistere sound waar Mobb Deep bekend mee werd, bleef door hun gehele carrière kenmerkend voor hun producties. Havoc produceerde onder andere voor The Notorious B.I.G., Nas, Method Man en later voor Kanye West’s Life of Pablo. Sinds de dood van Prodigy in 2017 heeft Havoc echter niet stil gezeten, en nu komt hij met een show vol classics en hiphop bangers naar Harlem om Stage 1 plat te spelen. Hiphop Show met de hoofdletters H en S, ben jij klaar voor deze Survival of the Fittest?

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... Mobb Deep debuteerde in '93 met 'Juvenile Hell'?
... 'Shook Ones Pt. II' ook te horen is in 8 Mile, de autobiografische film van Eminem?
... Mobb Deep ooit begon onder de naam 'The Poetical Profits'?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →