Hatesphere + Mercenary

The Soundtrack Of Hate Tour
di 13 feb 2024
Stage 2
€ 20,00
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

Bereid je voor op een bak herrie zoals je nooit eerder hebt meegemaakt, want Hatesphere en Mercenary bundelen hun krachten voor een avondje chaos in Patronaat op dinsdag 13 februari! ‘The Soundtrack of Hate Tour’ belooft een elektrificerende samensmelting van de botbrekende trash- en deathmetal riffs van Hatesphere en de melancholishe metal van Mercenary.

Al bijna twee decennia staat Hatesphere als een geduchte kracht in het metalen rijk, met handgemaakte, old-school metal die ervoor zal zorgen dat je hoofd knikt tot je nek breekt. Met een onvermoeibare toewijding aan hun muzikale wortels en waarden is Hatesphere synoniem geworden met in-your-face metal.

Als bevroren reuzen die ontwaken uit hun sluimer, zal Mercenary, veteraan van donkere melodische metal, hun unieke mix van Scandinavische melancholie, melodie en agressie ontketenen. Met een geschiedenis van twee decennia heeft Mercenary zich ontwikkeld en omarmt nu een hernieuwd geluid dat past bij de naderende eindtijden. Kom het zien!

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →