Grote evenementafbeelding: Hard Voor Weinig + No Brains + G.O.H.

Hard Voor Weinig + No Brains + G.O.H.

Gepresenteerd door Minor Operation Bookings
do 15 jun 2023
Stage 3
Deuren: 20:00
Start: 19:30
Vorig evenement

Het is weer tijd voor de maandelijkse gratis M.O.B. avond! Deze maand wordt het een klassieke editie: een gevarieerde mix van nieuwe en reeds gevestigde Nederlandse namen uit de scene die ieder hun eigen draai geven aan het punk genre. Kom meezingen, schreeuwen en moshen, terwijl je probeert de inhoud van je glas binnenboord te houden

De jonge honden van No Brains spelen minimalistische no nonsense punk met een direct herkenbare eigen sound, De klassieke recht toe recht aan punkrock van Good Old Habit geven je geen ruimte om op adem te komen en ultra politieke anarcho hardcore van Hard Voor Weinig valt eigenlijk met geen enkele huidige band te vergelijken. Leuk feitje: Hard voor weinig stond 12 jaar geleden op de line-up van de allereeste M.O.B. avond! Het wordt beuken als vanouds.

Minor Operation Bookings verzorgt sinds 2011 DIY punkrock shows in en rondom Haarlem en is een maandelijks terugkerende showcase in Patronaat.

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFondsFonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem, Prins Bernhard Cultuurfonds en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Line-up

No Brains

De Utrechtse jonge honden van No Brains, die de avond zullen aftrappen, zijn nog maar net bezig en hebben nu al een EP uit die hoge ogen gooit. Ze spelen minimalistische no nonsense punk met een direct herkenbare eigen sound. Hierdoor doen ze het goed in alle facetten van de Nederlandse scene en staan ze het ene moment een skatepark plat te spelen en het andere moment op een DIY festival als Skinfest!

Hard Voor Weinig

Hard Voor Weinig vergt eigenlijk bijna geen aankondiging meer. Ze openden twaalf jaar geleden de allereerste Minor Operation Bookings avond en zijn sindsdien graag geziene gasten! Hun ultra politieke anarcho hardcore valt eigenlijk met geen enkele huidige band te vergelijken. De afgelopen zijn ze met hun nummer 'Woonrect' zowaar een boegbeeld geworden in de strijd tegen de wooncrisis en speelden zij zelfs op het Malieveld!

Good Old Habit

De klassieke recht toe recht aan punkrock van Good Old Habit is nu al ruim 25 jaar te horen op podia door heel het land. De Amsterdammers van G.O.H. staan bekend om hun rauwe punkgeluid dat eigenlijk geen moment ruimte overlaat om even op adem te komen. Verwacht veel meeschreeuw nummers over bier drinken en feest vieren, maar ook genoeg ruimte voor een kritische noot over onze samenleving.
Festivalnieuws

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →