Hang Youth + Maria Iskariot

GECENTRIFUGEERDE MEMEPUNK
zo 8 okt 2023
Stage 1
€ 21,50
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

De gecentrifugeerde memepunkband van Abel van Gilswijk verlegt de grenzen van verontwaardiging en brengt radicale slogans tot cartooneske, post-serieuze uitersten. Met de opzettelijke bedoeling om elk nummer onder de minuut te houden, levert Hang Youth een meedogenloos spervuur ​​van anarchistische teksten die geen enkel onderwerp onberoerd laten.

Hang Youth balanceert bewust op de grens tussen een grappig kunstproject, een boze tweet en een bloedserieuze punkband. Hun muziek heeft zo’n radicaal gevoel voor humor dat het dwars door het lawaai van de samenleving heen snijdt. In 2020 brandde Hang Youth los met de release van twee albums: “BOEL AAN DE HAND” en “ALLES MOET BETER.”. Deze platen stonden vol razendsnelle hardcore poppunk-anthems die tekeer gingen tegen alles dat oneerlijk is. Zolang het kapitalisme nog niet is gevallen, is de band genoodzaakt om nog meer albums uit te brengen: te beginnen met het meest recente “BEN JE BANG?’.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Maria Iskariot

Support

Maria Iskariot

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →