Grote evenementafbeelding: Halocene + Halflives

Halocene + Halflives

YouTube-succes voor het eerst in Nederland!
zo 27 nov 2022
Stage 2
€ 19,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Na coast-to-coast getoerd te hebben in een versleten busje als support van bands als Blink 182, Fall Out Boy en de Vans Warped Tour, vond Halocene zichzelf opnieuw uit als YouTube-influencers. De wekelijkse metal-covers waarbij de geweldige stem van zangeres Addie centraal staat hebben al voor meer dan 30 miljoen views gezorgd.

Halocene is een alternatieve rockband, afkomstig uit Phoenix, Arizona. De band bestaat al sinds 2008 en is sindsdien uit uitgegroeid tot een onstuitbare kracht, die ontzettend hard werkt (100% DIY) en zich vol overgave richt op hun gezamenlijke passie. Naast de vele covers op Youtube, heeft de band recent alweer het vijfde studioalbum uitgebracht. Toepasselijk ‘Vita Nova’ getiteld, want de groep is daadwerkelijk aan een nieuw leven begonnen.

Bovendien is Halocene ook een van de eerste bands die hun optredens regelmatig livestreamen op Twitch. Echter, zijn ze deze avond voor het eerste aan deze kant van de oceaan te bewonderen. En dat in levende lijve!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

 

Tijdschema (onder voorbehoud)
19:30 • Deuren open
20:00 – 20:30 • Halflives
21:00 – 22:15 • Halocene
23:00 • Sluitingstijd


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Halflives

Support

Halflives

Halflives is een spetterende alternatieve rockband rond Linda Battilani. De groep heeft drie albums op haar naam, waar plaat 'V' het meeste recente wapenfeit van is.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →