Haarlem Roots House: Kid La Rue

Elke eerste zondag van de maand in het intiemste podium van Patronaat!
zo 3 mrt 2024
Stage 3
€ 7,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00

Bij Haarlem Roots House nemen we je iedere eerste zondagavond van de maand mee op expeditie door muzikaal Amerika. Van sleazy rock ’n roll en jumpin’ New Orleans rhythm and blues tot aan opzwepende Mississippi Hill Country music, old school ragtime en uptempo bluegrass.

Bij deze relaxte hangout beleef je een show met veel ruimte voor improvisatie waar de muziek voor je neus ontstaat. Gepassioneerde muzikanten brengen je dit neo-vintage muziekspektakel in het intiemste podium van Patronaat.

Er is een ‘new kid on the block’. Een beetje een lastig kind wel, om eerlijk te zijn. Kid La Rue brengt je de high energy Rock and Roll en Blues waar je ouders je voor hebben gewaarschuwd. De kwajongens in dit gloednieuwe project hebben hun strepen al verdiend in bands als Sugar Boy and the Sinners, Lucas Hamming, Gumbo Kings, Cocobolo en Doctor Velvet. Hun kilometers aan ervaring ‘on the road’ zal ze er niet van weerhouden om alle fouten weer opnieuw te maken. Tot in de late uurtjes. Denk aan opzwepende ritmes, vintage gitaarsounds en scheurende mondharmonica. Nu bundelen ze de krachten om met hun unieke Kid La Rue sound jouw hart te veroveren.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →