Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Tommy Tornado & The Clerks

Verplaatst: Tommy Tornado & The Clerks

Dit evenement is verplaatst naar vrijdag 9 september 2022. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
za 18 dec 2021
Stage 2
€ 9,50
Deuren: 20:00
Start: 20:00
Vorig evenement

Helaas kan dit evenement vanwege de huidige coronamaatregelen niet doorgaan en is daarom verplaatst naar 9 september 2022. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, alle kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht van Patronaat. We hopen jullie te zien op 9 september 2022!

Line up: Tommy Tornado & The Clerks, DJ Tin Wish Tin.

Reggae Café is terug van weg geweest! Elke maand krijgen nieuwe en veelbelovende reggae acts de kans om op het podium van Patronaat te stralen, met muzikale omlijsting van de beste lokale DJ’s. Met dit seizoen een aantal nieuwe gezichten en oude bekenden, en een mix van unplugged concerten, onze favoriete resident dj’s en energieke liveshows.

Thomas ‘Tommy Tornado’ Streutgers is wellicht de jongste vedette die Nederland op saxofoongebied rijk is. Al op 17 jarige leeftijd wint Tommy Tornado in 1997 de Big Boss Jazz Award, en sindsdien is zijn ster rijzende..

Met diverse formaties staat hij op podia in heel Europa. Zo speelt hij in de ska-,rocksteady-, reggeaformatie Rude Rich & the Highnotes, waarmee hij onder andere tourde en platen maakte met legendarische Jamaicaanse artiesten als Rico Rodiguez, Derrick Morgan, Alton Ellis, Dennis Alcapone,The Heptones, Ernest Ranglin,Winston Francis en U-Brown.

Maar Tommy Tornado gaat solo ook hard met de twee dikke platen ‘Sunrise’ en ”Cool Down’ op zak. Vanwege corona is de hele “Back On Track” tournee door Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk gecanceld, en daarom is de tijd gebruikt om 4 nieuwe nummers te schrijven en op te nemen die ze deze avond laten horen.
In 2022 wordt het complete nieuwe album uitgebracht.

Tommy Tornado wordt bijgestaan door de retestrakke en altijd swingende band The Clerks. De muzikale omlijsting van de avond wordt verzorgd door dj Tin Wish Tin.

Dit evenement is onderdeel van Haarlem On Stage. Haarlem On Stage wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Haarlem, Prins Bernhard Cultuurfonds, VSB Fonds en Rabobank Cultuurfonds.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: DJ Tin Wish Tin

Support

DJ Tin Wish Tin

Tin Wish Tin draait al jaren op verschillende festivals en in vele zalen in Nederland en daarbuiten. Zijn specialiteit is ska, rocksteady en early reggae.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

.. Tommy Tornado in 2019 ook in een uitverkocht Patronaat Cafe stond!
.. Tommy Tornado een van de beste (en swingendste) saxofonisten van Nederland is!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →