Grote evenementafbeelding: Irrational Library: Combo Qazam, Hop

Irrational Library: Combo Qazam, Hop

Een waanzinnige muzikale avond gecureerd door Irrational Library
do 21 apr 2022
Stage 3
Deuren: 20:30
Start: 21:00
Vorig evenement

Irrational Library is terug met een gratis muziekavond en een bomvol programma. Gecureerd door Joshua Baumgarten en zijn Irrational Library. Kom op tijd en mis niks!

De eerste band van de avond is Combo Qazam. Dit is een postpunkband uit Utrecht die sterk leunt op grooves en vocale harmonieën. Op hun goed ontvangen debuut Flight Music (2020) koppelen ze dit aan 90s indie, math rock, prog en krautrock. Ritmisch en mechanisch, maar toch nostalgisch als een warme gloed. Voor fans van Wire, Battles, Beak>, Tortoise, Pinback, Can en Devo.

HOP is een “galaxy rock” band uit Haarlem, Nederland. Tjalling Schrik en Matthijs Tuijn speelden samen in Grey Lotus en Tjalling en Jeroen Roelofsen speelden in de improvisatieband Lumière. Na samen te hebben gewerkt aan een gratis improvisatieconcert besluiten ze als band verder te gaan. Dit ontwikkelde zich tot vindingrijke composities met ruimte voor improvisatie. Vier jaar later is Hop bezig met het afronden van zijn debuutalbum, opgenomen in Exalto Studios en uitgebracht in 2022. De muziek van HOP is energieke instrumentale muziek die verhalen vertelt vanuit een fictief sterrenstelsel.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →