Grote evenementafbeelding: Irrational Library: Feralia Planitia, Das Auge, Red Shades

Irrational Library: Feralia Planitia, Das Auge, Red Shades

Een waanzinnige muzikale avond gecureerd door Irrational Library
vr 27 Mei 2022
Stage 3
Deuren: 20:30
Start: 21:00
Vorig evenement

Irrational Library is terug met een gratis muziekavond en een bomvol programma. Gecureerd door Joshua Baumgarten en zijn Irrational Library. Kom op tijd en mis niks!

Feralia Planitia
Sci-fi en cyberpunk zijn de grote inspiratiebronnen van Simona Dellamorte in haar one-woman-project Feralia Planitia. Haar liefde voor electronische muziek in alle vormen is goed hoorbaar in haar eigen werk. Ze gebruikt synths, software, percussie en allerlei nieuwe instrumenten om een mix van futuristische, dystopische ritmes te laten horen – het klinkt fris, nieuw en als iets wat je nooit eerder hebt gehoord!

Das Auge
“Eyes see what the heart cannot see”. Das Auge, van Hans Plasma, is een nieuw project van de muzikant, bekend van Letatlin. Geen post-punk dit keer: Das Auge is een experimental muziekproject, bestaande uit verrassende pop elementen met electronische effecten.

Red Shades
Red Shades’ is ‘Valdivia’, ‘Kris’ and ‘Nino’. Ze komen uit verschillende plekken in Nederland en groeide op met een ander muzikaal palet, maar samen vormen ze de act Red Shades waarin ook alles van hun karakters op natuurlijke wijze samenkomt. Futuristisch, spacey, experimenteel maar wel melodieus en poppy.

DJ’s: Deno


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →