Grote evenementafbeelding: Haarlem On Stage: Irrational Library Showcase

Haarlem On Stage: Irrational Library Showcase

vr 10 sep 2021
Deuren: 20:30
End: 00:00
Vorig evenement

Gratis entree op aanmelding.
Stuur je RSVP mail naar: info@patronaat.nl Je krijgt een bevestiging als je op de lijst staat.

Na een veel te leeg jaar, kijken we halsreikend uit naar livemuziek, spoken word, poezie en nog meer kunstvormen! En wie kan dat beter samenbrengen dan Mr. Weird Beard himself, Joshua Baumgarten van Irrational Library. Al jaren brengt hij upcoming artiesten samen op de welbekende Irrational Library avonden. We organiseren dit jaar wederom een reeks van deze avonden, indien nodig seated en op 1,5 meter afstand. Een avondvullend programma waarbij de bezoeker wordt verrast door al het moois uit ons eigen Haarlem Town. Dit programma maakt deel uit van Haarlem On Stage en wordt mede mogelijk gemaakt door: VSB Fonds, Gemeente Haarlem, FPK, Rabobank Cultuurfonds en Prins Bernhard Cultuurfonds.

De eerste act is Dan German. Een verhalende singer-songwriter binnen het genre alternatieve folk; een geweldige muzikante om naar te luisteren, kijken, en van te genieten. Steengoede songwriting met het nodige gevoel voor humor.

De volgende gast is Insayno. Met zijn spoken word heeft hij al meerdere staande ovaties mogen ontvangen tijdens o.a. ‘Paginagroots’, ‘Woorden Worden Zinnen’, ‘I Speak’, ‘Late Night Poetry’ en het ‘Last Word Festival’. In 2017 heeft hij ‘House Of Poets’ op zijn naam gezet en won in dat zelfde jaar Word Up! en de ‘Van Dale Spoken Awards’ in de categorie ‘Lyrics’. Naast zijn woordkunsten houdt Insayno zich bezig met cinematografie en heeft hij onder andere video’s geproduceerd voor Gemeente Rotterdam, Dura Vermeer, ImpactHub en het Wereld Natuur Fonds. Ook maakt hij music video’s voor andere artiesten.

“Who Am I” – is de speciale gast. Een open boek, een blanke pagina. Een reflectie van wat er aan de hand is, zowel collectief als individueel. Een mysterieuze performance met ook dans, die de avond compleet maakt.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Veel moois uit Haarlem Town!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →