Grote evenementafbeelding: Haarlem Blues Night

Haarlem Blues Night

Haarlem Blues Club presenteert Saron Crenshaw & Blind B’ & the Visionairs + Steve Weston Band
za 17 jun 2023
Stage 2
€ 24,50
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

Blues- en rootsmuziek zijn weer terug in Patronaat! Zaterdag 17 juni bundelen Haarlem Blues Club en Patronaat de krachten voor een nieuw en onvergetelijk blues evenement in Haarlem, met twee internationale topacts

Tijdens Haarlem Blues Night krijg je een breed menu van onvervalste Amerikaanse rootsmuziek geserveerd. Dampende blues, soul, een tint gospel, rhythm & blues en rock ’n roll, het past allemaal. Verwacht hier acts van veelal internationale allure met een hoog kippenvelgehalte.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

 

Line-up

Afbeelding voor festival act: SaRon Crenshaw & Blind B’ & the Visionairs

SaRon Crenshaw & Blind B’ & the Visionairs

De soulvolle zanger/gitarist uit New York wint met zijn eigentijdse repertoire, diepe geluid en krachtig entertainment elke show weer vele nieuwe fans voor zich; Haarlem zal geen uitzondering zijn! Hij wordt al vanaf zijn eerste Europese tournee begeleid door Blind B’ & the Visionairs. SaRon Crenshaw is een buitengewoon getalenteerde gitarist die al jaren de wereld rond reist om jazz en rhythm and blues te spelen. Zijn warme stem en zijn bijzondere manier van gitaarspelen maken zijn concerten tot een van de meest authentieke blues-ervaringen. In het verleden heeft hij podia gedeeld met artiesten zoals Lee Fields, Roy Roberts, Denise Lasalle, Bobby Rush, Jessie James, Tyrone Davis en Chuck Roberson.
Afbeelding voor festival act: Steve Weston Band

Steve Weston Band

Steve heeft een behoorlijk solide claim om de beste mondharmonicaman van Londen te zijn. Zijn toon is buitengewoon, net als zijn smaak en stijl. En binnen zijn gekozen stijl – old school Chicago/West Coast – speelt hij tot op de dag van vandaag met iedereen die er toe doet, zoals Mud Morganfield (zoon van Muddy Waters) en haalde de top van de album charts met Wilko Johnson en Roger Daltrey. Deze Britse harmonica specialist en charismatische zanger wordt vergezeld door gitarist en partner in crime Paul Garner. En met de notoire gebroeders Ciggaar als ritmesectie belooft dit een vurige show te worden.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Haarlem Blues Club organiseert sinds 2016 bluesconcerten in Haarlem.
SaRon Crenshaw is onderdeel van de Blues Hall Of Fame in New York City.
De eerste stappen van Steve "West" Weston in muziek was als keyboardist.

Onze favoriete tracks

Festivalnieuws

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →