Grote evenementafbeelding: Gweilo DJ Set feat. Rilan Bombardier, Sjef Rolet & Jesse +  Gene Gene & special guests • Slachthuis

Gweilo DJ Set feat. Rilan Bombardier, Sjef Rolet & Jesse + Gene Gene & special guests • Slachthuis

Hedendaagse Hiphop vermengd met wereld-ritmes en invloeden vanuit pop/soul/R&B/60’s/70’s/klassiek
zo 13 mrt 2022
Slachthuis
Deuren: 16:00
Start: 17:00
Tijden onder voorbehoud
Vorig evenement

We kunnen weer door in het tijdelijke podium op het Slachthuis terrein! Op vrijdag, zaterdag en zondag brengen we een gevarieerd programma vanaf de middag met live muziek, kunst, veel drank en een kleine kaart. En dat allemaal gratis toegankelijk! 

Kijk op de nieuwe website van Slachthuis voor alle informatie over Slachthuis, de locatie, bereikbaarheid en de plannen rondom dit terrein tussen nu en oktober 2022. We zien je daar!

Deze avond presenteren Rilan, Sjef en Jesse een Gweilo DJ-set waar zij nieuw materiaal zullen delen dat ontstaan is vanuit hun liefde voor Hiphop. De drie vrienden hebben elkaar op de middelbare school leren kennen, waar ze dezelfde interesse voor Hiphop deelden. Daarna gingen ze ieder hun eigen weg, en het kan dan ook zijn dat je de mannen al kent van: Rilan & the Bombardiers, Umoja of Inspecta General. Nu, jaren later, komen ze voor het eerst samen om een DJ set te rocken en nieuw materiaal met live vocals ’te checken’. Wat je kunt verwachten is hedendaagse Hiphop vermengd met wereld-ritmes en invloeden vanuit pop/soul/R&B/60’s/70’s/klassiek, tot uiting gebracht in een knallende set.

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Gene Gene

Support

Gene Gene

Verder nog de cosmic tropics van de band Gene Gene. Psychedelic grooves mixed with rock and dub.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →