Grote evenementafbeelding: Guyy + Baby’s Berserk + Loupe • Slachthuis

Guyy + Baby’s Berserk + Loupe • Slachthuis

Slachthuis13 opent nog twee maanden de deuren!
za 5 mrt 2022
Slachthuis
Deuren: 19:00
Start: 20:00
Tijden onder voorbehoud

We kunnen weer door in het tijdelijke podium op het Slachthuis terrein! Op vrijdag, zaterdag en zondag brengen we een gevarieerd programma vanaf de middag met live muziek, kunst, veel drank en een kleine kaart. En dat allemaal gratis toegankelijk.

Kijk op de nieuwe website van Slachthuis voor alle informatie over Slachthuis, de locatie, bereikbaarheid en de plannen rondom dit terrein tussen nu en oktober 2022. We zien je daar!

Na het ‘GUYY, locked down in Slachthuis’-project, komt het Haarlemse electro-indie collectief GUYY de in Slachthuis geschreven single presenteren. En meer natuurlijk! Intens groovy en catchy hooks zijn naast 80’s sounds, disco-vibes en een gezonde dosis hip-hop beats de basis ingrediënten voor het recept wat zich heeft ontwikkeld tot GUYY en maakt het een uniek en dansbaar geheel.

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Baby’s Berserk

Support

Baby’s Berserk

Baby’s Berserk begrijpt dance! Bestaande uit uiterst efficiënte robots heeft deze band een groove waar geen algoritme tegenop kan. Dit boogieënde post-punkkwartet teert op de lo-fi sound en esthetiek van floppy disks en cassettebandjes, en klinkt zo - bedoeld of onbedoeld - als een rijkelijk versierde 90s-update van de Talking Heads.
Afbeelding voor support act: Loupe

Support

Loupe

Loupe is een dromerige indie rock band uit Amsterdam en Berlijn. Melancholische songs over het dagelijkse leven en het contrast tussen de drukte van de stad en de stilte van alleen thuis. Nu brengt Loupe hun eerste EP Older uit. Vier liedjes, waaronder Leave Me There, die de band samen heeft geschreven in hun oefenbunker in Amsterdam.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Single 'Stone Cold' werd in één week een geschreven, opgenomen, van een video voorzien in Slachthuis.
GUYY spreek je uit als 'Gie'

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →