Goldkimono + Yori

Laid-back popmuziek smelt samen met de betoverende invloeden van indie, nineties hiphop, elektronische beats en meeslepende reggae
zo 8 okt 2023
Stage 2
€ 19,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Goldkimono bracht in het voorjaar van 2022 zijn grensverleggende debuutalbum ‘The Legend of Goldkimono’ uit, waarbij laid-back popmuziek samensmelt met de betoverende invloeden van indie, nineties hiphop, elektronische beats en meeslepende reggae. Zodra je deze muzikale meesterwerken live in Patronaat hoort, waan je jezelf meteen op het zonovergoten Venice Beach.

Martijn ‘Tienus’ Konijnenburg, de Nederlandse singer-songwriter die schittert onder de naam Goldkimono , heeft een onuitputtelijke passie voor muziek sinds zijn prille jeugd. Als een driejarige ontdekte hij al de magie van de piano, en op vijfjarige leeftijd begon hij zijn eerste lessen. Maar toen hij voor het eerst Freddie Mercury hoorde, was de betovering verbroken en ruilde hij zijn klassieke muziek in voor de rauwe klanken van blues, de majestueuze klanken van Queen en de onvergelijkbare vibes van de Wu-Tang Clan.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →