Grote evenementafbeelding: God Is An Astronaut + Zea

God Is An Astronaut + Zea

Anniversary show van legendarische instrumentale postrockband uit Ierland
di 25 apr 2023
Stage 1
€ 25,50
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Al meer dan twintig jaar is God Is An Astronaut een van de meest gerespecteerde bands ter wereld. Hun experimentele instrumentale muziek neemt de luisteraar mee op een etherische en emotionele post rock-reis naar oneindige werelden.

Vorig jaar verscheen het tiende album van het Ierse viertal, ‘Ghost Tapes #10’. Een album waarop de band ook een andere weg inslaat door zich nog meer te focussen op de intensiteit en beweging van de muziek die ze maken. Ja, God Is An Astronaut is nog net zo herkenbaar als altijd, maar brengt nu niet alleen een hardere kant van hun sound naar voren maar ook een die meer diepgang en trance brengt. Tijdens hun show in Patronaat speelt de band het beste van hun werk van de afgelopen twintig jaar om zo ook meteen hun jubileum te vieren.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Zea

Support

Zea

Opener is ZEA, de Amsterdamse Fries Arnold de Boer die al vanaf eind vorige eeuw de meest uiteenlopende muzikale gedaantes heeft aangenomen, van indieband tot electronisch duo tot solo als ingetogen liedjessmid. Deze avond neemt hij cellist Harald Austbø mee. Gemeenschappelijke kenmerk van al deze gedaantes is het muzikale vakmanschap. Iemand noemde de laatste muzikale gedaante van ZEA een akoestische versie van Sonic Youth, en dat vinden wij een heel mooie vergelijking.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… God Is An Astronaut is opgericht door tweelingbroers Niels en Torsten Kinsella?
… de bandnaam vernoemd is naar een quote uit de film Nightbreed?
… Jamie Dean in 2017 de band verliet, maar weer te horen is op Ghost Tapes #10?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →