Glen Hansard @ Philharmonie

za 7 Mei 2022
 — 
Philharmonie
 — 
€ 39,50
Deuren: 19:00
 — 
Start: 20:00
UITVERKOCHT

Glen Hansard is een van de bekendste troubadours uit Ierland. Het verhaal is bekend: Hij stopt op z’n 13e al met school om als straatmuzikant in Dublin de kost te verdienen om in de jaren daarna succes te vinden als frontman van The Frames, onderdeel van The Swell Season en als acteur in films als The Commitments en Once. Tegenwoordig geniet hij als frontman van The Frames vooral in zijn vaderland eenzelfde status als een Damien Rice of U2.

Sinds 2012 brengt hij ook als solo-artiest muziek uit. De vier platen die hij onder eigen naam heeft uitgebracht, ‘Rhythm and Repose’, ‘Didn’t He Ramble’, ‘Between Two Shores’ en het meest recente ‘This Wild Willing’, staan vol met intieme en emotionele songs. Daarbij valt vooral zijn unieke en doorleefde stem op. Hij zingt zijn liedjes echt vanuit z’n tenen en weet daarmee zelfs de meest cynische onder ons kippenvel te bezorgen. Een kracht waarmee hij elke zaal weet te transformeren tot een intieme Ierse pub.

LET OP: deze show vindt niet plaats in Patronaat, maar in Philharmonie Haarlem. Adres: Lange Begijnestraat 11, Haarlem.

Kijk voor alle informatie over de locatie, parkeren, bereikbaarheid en toegankelijkheid op www.theater-haarlem.nl
Dit is een seated show. In Philharmonie hanteren wij vrije zitplekken. Het is niet mogelijk een stoel te reserveren.

Dit concert is uitverkocht. Er zijn nog kaarten te koop voor de andere concerten in de Nederlandse tour van Glen: 10 & 11 mei in De Oosterpoort Groningen, en 12 mei in De Vereeniging in Nijmegen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Glen een Oscar heeft gewonnen met co-writer Markéta Irglová voor de song 'Falling Slowly', onderdeel van de soundtrack voor de film Once.
Hansard ooit z'n stem leende voor een aflevering van The Simpsons, waar hij een Ierse straatmuzikant vertolkte.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →