Gipsfest IV • Slachthuis

Slachthuis13 opent nog twee maanden de deuren!
vr 25 feb 2022
Slachthuis
Deuren: 18:00
Start: 18:00
Tijden onder voorbehoud
Vorig evenement

Wakker worden! Het vuigste DIY label van Haarlem organiseert weer een punkavond waarbij je handen niet genoeg kan wassen. 

Kijk op de nieuwe website van Slachthuis voor alle informatie over Slachthuis, de locatie, bereikbaarheid en de plannen rondom dit terrein tussen nu en oktober 2022. We zien je daar!

Terwijl jullie druk waren met medelijden met jezelf hebben omdat je punkfeestjes zo erg miste, zweeft de vierde editie van GIPSFEST boven jullie hoofden. Deze avond is gevuld met drie razende punkbands: Bad Time, Shwuaen en Dorpsstraat 3. Kom kijken en huiver!

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachtstrand. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website

Support

Bad Time

Bad Time is een multidisciplinair kunstproject van Kevin Schuit & Ioana Ciora, waarbij je gegarandeerd een goede tijd gaat hebben.

Support

Shwuaen

Shwuaen is een recalcitrante afsplitsing van Forbidden Wizards. In Haarlem wel bekend!

Support

Dorpsstraat 3

Als je bij Dorpsstraat 3 aankomt, ga dan niet naar binnen! Kans is namelijk groot dat leden van Tender Chunks In Gravy en Tony Clifton bezig zijn met hun nieuwe Nederlandstalig synthpunk project.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →