Slachthuis presenteert GIPSFEST III

vr 29 okt 2021
Deuren: 17:00
 — 
Start: 19:00
GRATIS
FREE

In oktober knallen we nog even door in het tijdelijke podium op het Slachthuis terrein! Op vrijdag, zaterdag en zondag brengen we een gevarieerd programma vanaf de middag met live muziek, kunst, veel drank en een kleine kaart. En dat allemaal gratis toegankelijk!

Jullie  kunnen maar beter wakker worden uit je winterslaap, want op deze avond staat de poep op het punt de ventilator te raken. Terwijl jullie druk waren met medelijden met jezelf hebben omdat je punkfeestjes zo erg miste, zweeft de derde editie van GIPSFEST boven jullie hoofden. Deze avond is gevuld met vier razende punkbands: Tramhaus, ASBEST BOYS, Glitch, Schwierige Franz, en als klap op de vuurpijl laten DJs Ted & 13 de voetjes van de vloer komen.

Voor Slachthuis is het verplicht om een coronatoegangsbewijs bij de ingang te laten scannen. We controleren op naam dus houd ook je identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) bij de hand.
Een coronatoegangsbewijs houdt in:

Een negatieve testuitslag van Testen Voor Toegang, maximaal 24 uur oud.
Een vaccinatiebewijs
Een herstelbewijs van maximaal 180 dagen oud

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachtstrand. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Kickstart fonds, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Tramhaus

Support

Tramhaus

nieuwe post-harborpunk band uit Rotterdam, met leden van Pig Frenzy, Nagasaki-Swim en Vulva.
ASBEST BOYS

Support

ASBEST BOYS

Nieuwe door zweet aangedreven hardcore punkband uit Haarlem/Rotterdam helpt je je trommelvliezen te verpesten en zorgt ervoor dat je binnen 30 seconden klaarkomt.
Glitch

Support

Glitch

Nieuwe golf Gröninger hardcore waardoor je je darmen uitschijt, met leden van Fake O's en Real Farmer.
Schwierige Franz

Support

Schwierige Franz

Eenmans-elektronisch-post-punk-rock-n-roll-extravaganza-uit-Amsterdam.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →