Gimme! Gimme! Gimme!

ABBA Tribute
do 7 dec 2023
Stage 1
€ 23,50
Deuren: 20:00
Start: 20:30

Met een show van GIMME! GIMME! GIMME! krijg je niet alleen een volle dosis ABBA nostalgie over je heen. Deze achtkoppige formatie brengt iets extra’s: je wordt opgezweept door niet twee, maar drie zangeressen, die met een vlammende liveband met bakken live-ervaring een repertoire neerzetten dat zich vooral heeft laten inspireren door de explosieve shows waarmee ABBA de wereld heeft veroverd. 

Een halve eeuw nadat Agnetha, Anni-Frid, Björn en Benny het Eurovisiesongfestival wonnen, kan jong en oud alles wat deze Zweedse popgroep produceerde woord voor woord meezingen. Dát laat zien hoe tijdloos die ABBA-knallers zijn. En wat zijn het er veel! Een avond ABBA staat gelijk aan non-stop hits en altijd feest. Perfect dus voor die old school disco moves en een glimlach die de hele avond niet meer van je gezicht gaat. De band is jong, fris, energiek en bestaat uit stuk voor stuk professionele muzikanten van o.a. Typfoon, Eefje de Visser en Birth Of Joy.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →