Grote evenementafbeelding: General Jabbah  • Rapa Nui

General Jabbah • Rapa Nui

Patronaat en Rapa Nui presenteren RaPatronaat
za 2 sep 2023
Rapa Nui
Deuren: 16:00
Start: 19:00
Vorig evenement

Ook deze zomer zorgen Patronaat en Rapa Nui er samen voor dat je elke zondagmiddag kunt dansen met je voeten in het zand! Vanaf zondag 28 mei tot het einde van de zomer kun je elke week gratis genieten van de tofste muzikale acts terwijl je ondertussen geniet van een hapje en een drankje. Deze zondag kun je genieten van General Jabbah.

Deze band is een eigenwijze reggae-formatie uit Hilversum met een vreedzame generaal als frontman gewapend met een soulvolle stem. Hun muziek gaat van jaren 60 rocksteady naar 70’s roots en dancehall uit de jaren 80 en weer terug. En dat alles overgoten met een swingende ska-saus. Dat kan alleen wanneer je toegewijd bent aan deze genres en dat is General Jabbah! Compleet met blazers, percussie en zoals ze zelf zeggen ‘a crazy old organ’, brengen zij ook de sfeer tijdens hun shows van relaxed naar zeer explosief.

Let op: De verwachte starttijd van de hoofdact is onder voorbehoud van last minute wijzigingen! Bij grote afwijkingen van de starttijd vermelden we dat op social media en op de website. 


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →