Grote evenementafbeelding: Gene Gene  • Rapa Nui

Gene Gene • Rapa Nui

Patronaat en Rapa Nui presenteren RaPatronaat
zo 13 aug 2023
Rapa Nui
Deuren: 16:00
Start: 19:00
Vorig evenement

Ook deze zomer zorgen Patronaat en Rapa Nui er samen voor dat je elke zondagmiddag kunt dansen met je voeten in het zand! Vanaf zondag 28 mei tot het einde van de zomer kun je elke week gratis genieten van de tofste muzikale acts terwijl je ondertussen geniet van een hapje en een drankje. Deze zondag kun je genieten van Gene Gene en Patronaat-dj’s DJ Henkerchief + Polygorgon.

Van punk tot jazz en van disco tot dub. Gene Gene combineert een eclectische mix van sound om muziek te maken waarop je wil dansen. Gene Gene is er niet alleen voor indie enthousiastelingen en maar ook voor feestbeesten dankzij hun aanstekelijke audiovisuele live experience. De band stond al op het podium met Jungle By Night en binnenkort komt hun eerste single uit. Aan het debuutalbum wordt keihard gewerkt.

Let op: De verwachte starttijd van de hoofdact is onder voorbehoud van last minute wijzigingen! Bij grote afwijkingen van de starttijd vermelden we dat op social media en op de website. Voor en na de hoofdact draaien de Patronaat-dj’s.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →