Verplaatst: Gallowstreet + support

Dit evenement is verplaatst naar zaterdag 14 mei 2022. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
vr 4 mrt 2022
Stage 2
€ 18,00
Deuren: 19:30
Start: 19:30
End: 23:00
Vorig evenement

Helaas kan dit evenement vanwege de huidige coronamaatregelen niet doorgaan en is daarom verplaatst naar mei. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, alle kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht van Patronaat. We hopen jullie te zien op 14 mei! 

De achtkoppige Nederlandse brassband Gallowstreet blaast met hun opzwepende mix van funk, afrobeat en jazz elk publiek omver.

Sinds hun oprichting in 2012 in de Galgenstraat in Amsterdam (vandaar de naam) ging het snel met de band – zo stonden ze al op North Sea Jazz, Lowlands, Into The Great Wide Open, Dour Festival en Oerol. Na debuutalbum Battleplan (2016) kwam Gallowstreet in 2018 met het dampende Hot Lava Sex Machine (2018), waarop het de heren is gelukt om de opwinding van hun liveconcerten vast te leggen in een studio-omgeving.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Debuutalbum 'Battleplan' werd in 2017 genomineerd voor de Edison Popprijs.
Hart van Nederland maakte ooit een reconstructie van de kwijtgeraakte trombone van Gallowstreet. Deze is helaas nog altijd spoorloos.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →