Galactic Empire + Far Beyond

Ongeëvenaarde instrumentale Star Wars cosplay heavy metal band
zo 12 nov 2023
Stage 2
€ 25,00
Deuren: 19:45
Start: 20:15
Vorig evenement

Bereid je voor om getransporteerd te worden naar een sterrenstelsel ver, ver weg met het legendarische Galactic Empire, de ongeëvenaarde instrumentale Star Wars cosplay heavy metal band die een eerbetoon brengt aan de iconische composities van John Williams. Van met lichtzwaard zwaaiende gitaristen tot donderende drums die echoën als TIE-starfighters tijdens de vlucht, hun opwindende optredens zijn een ervaring als geen ander.

De eerste videoclip van de band bereikte virale roem met meer dan 10 miljoen views. Inmiddels heeft Galactic Empire met platencontracten bij Rise Records en Pure Noise Records en drie ontzagwekkende albums hun heerschappij als de meesters van dit kosmische genre verstevigd. Als support acts van onder andere Babymetal en Ozzy Osbourne hebben ze fans uit alle hoeken van het heelal geboeid. Galactic Empire staat klaar om naar ongekende hoogten te stijgen en is vastbesloten om de titel van de ultieme macht in het universum op te eisen. Te beginnen met een show in Patronaat!

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Far Beyond

Support

Far Beyond

Far Beyond bestaat uit leden die het al van hun tienerjaren gewoon zijn om metal akkoorden te rammen. Zo bouwden ze een energetische sound op met catchy stevige gitaarriffs en alternatieve melodie tussen partijen. Dat gecombineerd met krachtige, soms jazzy, drumbeats en een woeste ongetemde vocal maakt dat deze groep vrienden zich hebben genesteld in een fantastisch Belgisch metallandschap.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →